• Geri dön

  • 21 Görüntülenme

  • 153 Haber

  • 2.356 İşletme görüntülenme


Modanın ritmini tutan DeFacto, stil sahibi annelere özel olarak tasarladığı ‘Anneler Günü Koleksiyonu’ ile bu özel günü şık seçeneklerle kutlamak isteyenleri bekliyor.

Annesine en güzel hediyeyi almak isteyenler için DeFacto’da giyimden aksesuara kadar birbirinden tarz parçalar sunuluyor.

Global moda markası DeFacto, Anneler Günü’ne özel olarak hazırladığı koleksiyonunu tanıttı. Bahar ve yaz mevsiminde en sık tercih edilen parçalardan oluşan koleksiyonda; rengarenk elbiseler, geniş paçalı ve havalı pantolonlar, birbirinden şık ve enerjik şortlar, rahat kesimli gömlekler, sezonun gözdesi blazer yelekler ve çok daha fazlası yer alıyor. ‘Kendimi Seviyorum’ mottosu ile en tarz koleksiyonları moda severlerle buluşturan DeFacto, bu kez Anneler Günü’nde ‘Kendimi Sevmeyi Annemden Öğrendim’ diyenleri ve annesini mutlu etmek isteyen herkesi bekliyor.

DeFacto’da Anneler Günü’ne Özel İndirim Sunuluyor
‘Ulaşılabilir Moda’ anlayışıyla her yaşa ve her tarza hitap eden DeFacto, Anneler Günü’ne özel ‘ANNE250’ kodu ile tüm ürünlerde tüm indirimlere ek olarak 1250 TL’ye 250 TL indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca Anneler Günü’nde DeFacto tercih edenler, DeFacto’nun avantajlarla dolu ‘Gift Club’ dünyasında Gİft Club üyelerine özel olarak 1500 TL ve üzeri alışverişte 300 TL Gift Puan kazanma şansı yakalıyor.

DeFacto’nun Anneler Günü Koleksiyonuna www.defacto.com web adresinden, DeFacto mobil uygulamasından ve DeFacto mağazalarından ulaşabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL